Kender du f.eks. disse situationer:

• En af dine ansatte har brug for en stor borehammer for at løse dagens opgave. Virksomheden har to af disse, så han kører fra kunden og hjem til lageret for at hente den ene. Der er dog ét problem - der står ikke nogen på lageret. Nu kan han så begynde at ringe rundt for at finde ud af hvor de er. Med equipo er denne irritation og udgift væk. Nu starter han sin app og får med det samme at vide hvor værktøjet befinder sig.

• Hver 6. måned når jeres elektrisk drevet håndværktøj skal efterses, sender du det på værksted til service, eller du hyrer en elektriker til at efterse udstyret. Med equipo er denne udgift stort set væk. Nu skal du kun betale din egen medarbejder ca. 30 minutter for at udføre det selv via en smartphone eller tablet.

• En medarbejder skal ikke længere arbejde i din virksomhed. Nu beder du ham om at returnere telefon, nøgler og det værktøj han i tidens løb har fået udleveret. Har du styr på om du får alt dit udstyr retur? Med equipo printer du, på ganske få sekunder, en komplet liste med værktøj der er udleveret til netop den medarbejder. På listen står også dato, priser og fakturanr. Denne liste er også mange penge værd ved indbrud i bilen og en evt. erstatningssag med forsikringen.

• I kører service for en større ejendom og i dag har i en opgave i vaskeriet. I har en nøgle der hører til ejendommen, men den hænger ikke på sin plads i jeres nøgleskab. Du kan ringe rundt og hvis du er heldig finder du en der kan huske han har nøglen. I værste fald må du komme i den pinlige situation at ringe til viceværten og sige du ikke kan finde nøglen og om han ikke "lige kan åbne".

Disse er blot få af de fordele equipo giver din virksomhed. Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål eller bare brug for en snak omkring equipo og din virksomhed.